Церемонията по връчването на наградите Еми е поредната жертва на пандемията.

...
Церемонията по връчването на наградите Еми е поредната жертва на пандемията.
Коментари Харесай

Наградите Еми ще се раздават онлайн

Церемонията по връчването на премиите " Еми " е следващата жертва на пандемията. От американската академия за телевизионно изкуство и просвета оповестиха, че шоуто ще се организира онлайн, предадоха от Variety. Джими Кимъл - водещият на онлайн събитието на 20 септември, и продуцентите, са уведомили, че тази година няма да има обичайно събиране в Ел Ей поради ограничаващите ограничения.

" Както евентуално можете да отгатнете, тази година няма да желаеме от вас да дойдете в спектакъл " Майкрософт " в Лос Анджелис на 20 септември. Шоу ще има, само че ние ще дойдем при вас ", се показва в публично изказване.

Според Variety продуцентите възнамеряват да снимат номинираните вкъщи или на друго място по техен избор.

" Ако се чудите какво да носите, неофициалната тематика на вечерта е да облечете каквото желаете. Ако желаете да бъдете публични, за нас ще е наслаждение. Но в случай че сте във Англия в три часа сутринта, евентуално ще изберете дизайнерска пижама и ще се снимате от леглото си ", се показва още.

Съобщението не разкрива детайлности към онлайн формата на церемонията, която нормално се предава онлайн с аудитория от звезди, написа Българска телеграфна агенция.

С най-вече номинации - 26, за тазгодишните награди " Еми ", считани за телевизионния еквивалент на филмовите Оскари, е сериалът " Пазителите ", следван от " Удивителната госпожа Мейзъл " с 20 и " Озарк " с 18.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР